Author Topic: Display is Not showing anything  (Read 830 times)

shree97

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: 0
    • View Profile
Display is Not showing anything
« on: July 03, 2016, 06:29:16 AM »
Hello ,
         I am trying to interface NHD-7.0-800480EF-ATXL#-CTP  display with our custom i-Mx6 board .When I connected the Display its backlight is powering On but not showing anything on it .Also its becoming blurr lining on it.I am unable to understand the timing values from datasheet. But I tried with setting some values. O our board cmdline the fbset output is as follows:

mode "800x480-83"
    # D: 40.000 MHz, H: 42.553 kHz, V: 82.950 Hz
    geometry 800 480 800 480 32
    timings 25000 60 60 8 20 20 5
    rgba 8/16,8/8,8/0,8/24
endmode

So please help me in setting correct parameters.

 

Blank Display on NHD‐C0220BiZ‐FS(RGB)‐FBW‐3VM

Started by SteveCBoard Character LCDs

Replies: 5
Views: 4583
Last post Today at 10:40:50 AM
by tolikkk
NHD‐C12864A1Z‐FSW‐FBW‐HTT display clears after draw

Started by EdAverillBoard Graphic LCDs

Replies: 7
Views: 5723
Last post Today at 02:14:24 AM
by tolikkk
NHD‐4.3‐480272EF‐ATXL#‐CTP | FAN5333 | BBB | Nothing on the Display

Started by Alias_AliasBoard TFTs

Replies: 1
Views: 3431
Last post September 25, 2015, 03:09:24 PM
by Paul_B
Arduino LCD library not working with newhaven display NHD‐0420H1Z‐FL‐GWB-3V3

Started by c2hollowBoard Character LCDs

Replies: 13
Views: 8861
Last post Today at 12:12:05 PM
by tolikkk
NHD-0420DZW-AG5 - Display "sometimes" shows only 2 lines

Started by stylonurusBoard OLEDs

Replies: 5
Views: 5597
Last post June 18, 2014, 10:09:49 AM
by Michael_L