Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - asifjahmed

Pages: [1]
1
OLEDs / Re: NHD-2.8-25664UMB3 SPI INTERFACE HELP
« on: September 15, 2014, 08:28:21 AM »
Here is my wiring for the Mega. Mike - I am using your code straight from this thread. When wired up as 4-wire SPI (as in picture) I get absolutely nothing. If I put BS0 high (3-wire mode) I at least get a flicker on the display when the arduino boots (and this can be repeated by resetting arduino). But that's as far as I can get currently... My SSD1306 display works fine on both devices (beaglebone and arduino). Please advise!!!


2
OLEDs / Re: NHD-2.8-25664UMB3 SPI INTERFACE HELP
« on: September 15, 2014, 07:31:02 AM »
Can you share your 4-wire SPI code? I am not interested in parallel, only SPI. If I can at least just verify that the display is working (get something readable) then that will at least give me some motivation. At this point I just cannot get any human-readable text on the screen. In contrast, I have a couple of SSD1306-based displays, and I have that one working on both the beaglebone and the arduino over 4-wire SPI. HELP!

3
OLEDs / Re: NHD-2.8-25664UMB3 SPI INTERFACE HELP
« on: September 14, 2014, 10:39:26 AM »
Hello -

I also am having difficulties in getting this display to work. I've tried on both a beaglebone black and an Arduino Mega. On the beaglebone black, I follow your recommended init sequence, and all i get is a random matrix-like grayscale display. On the mega (using the exact code above), I get nothing at all. The display is simply blank. Please advise, as I am working on product development and didn't anticipate so much difficulty with the display.

Pages: [1]