Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - mogtaba

Pages: [1]
1
TFTs / Re: NHD-7.0-800480EF-ATXL#-CTP dead?
« on: January 08, 2015, 01:10:23 AM »
Hi all
is there any update to this issue (compatibility  NHD-7.0-800480 & NHD-5.0-800480).
thanks

2
TFTs / Re: NHD-5.0-800480TFT-ATXI#CTP TOUCH problem
« on: January 06, 2015, 04:23:26 AM »
We have actually solved it.
from the data sheet "the I2C should be pulled down to be low before powering on" that hangs my bus and gave me busy ERROR.
the problem was The signal of waking up should be set to be high after powering on. and that what we did by adding pull down resistor.
thanks


3
TFTs / Re: NHD-5.0-800480TFT-ATXI#CTP TOUCH problem
« on: November 27, 2014, 02:53:51 AM »
-in our code the touch is always enabled
-the problem is -except the other 5 displays are working and they are under the same conditions- Linux provide a command with the rootfs (i2cget is a small helper program to read registers visible through the I2C bus (or SMBus)).
- i2cget -f 2 0x38 0x some address : when the touch works fine we got back the expected value of that register, and when its not we only get back as a result 0x some address
 example: i2cget -f 2 0x38 0x3a if touch is working we get 0x53 (Chip vendor ID) but when its not working all we get is 0x3a
so I think the problem is with the touch controller, in some point after booting its need to be reset because it will work if i re-plug the touch cable

4
TFTs / Re: NHD-5.0-800480TFT-ATXI#CTP TOUCH problem
« on: November 26, 2014, 01:02:22 AM »
Thanks for your respond
-Part Number: SFW6R-4STE1LF
-Description : CONN FPC/FFC 6POS 1MM R/A SMD

5
TFTs / NHD-5.0-800480TFT-ATXI#CTP TOUCH problem
« on: November 25, 2014, 12:12:25 AM »
Hi
-we have developed device based on am335x EVM
-In the development stage we bought 5 pieces of the display and they are working just fine.
-Again we bought 50 pieces from Mouser in china. The touch is not working after device booted until we unplug the touch cable and plug it back again while the device is still running after that will work fine (even if we restart the device it will not work unless we reinsert the cable as explained before).
the all displays are working in the same device under the same kernel.

6
TFTs / Re: NHD-7.0-800480EF-ATXL#-CTP dead?
« on: September 17, 2014, 04:21:19 AM »
yes i did, i have another lcd with the same result.
iam using am3354 processor
and also i tried changing PLL (133.33MHz to 300 MHz) and PCLK (9.5MHz - 30MHz).
is there way for debugging.

7
TFTs / Re: NHD-7.0-800480EF-ATXL#-CTP dead?
« on: September 15, 2014, 07:34:34 AM »
Kindly, , ,
any one can help me here. . . ??

8
TFTs / Re: NHD-7.0-800480EF-ATXL#-CTP dead?
« on: September 11, 2014, 01:29:45 AM »
HI
I have tried the two options, option one (shorting R4 with zero ohm ) and running my same 5" display code. and option two enabling the DEN as attached in the image ( the yellow Channel is DEN and the blue is one of the data line) (as you can see its as the data-sheet said)
and unfortunate all what i got in the 7" display is just a white screen.
P.S if i connect my 5" it works fine.
plz help :(  .
Mojtaba

9
TFTs / Re: NHD-7.0-800480EF-ATXL#-CTP dead?
« on: August 31, 2014, 04:26:48 AM »
Hi Michael_L
i have been following your post, i have the same problem.
i tried the above suggestion but didnt work for me
i need to  create a short (usually with a 0 ohm resistor) across pads R4 on the FPC cable of the 7" display, but cat find the R4 its not labelled.
thanks in advance.

Pages: [1]